Kernehealingsforløb

Nogle mennesker kan have gavn af at få deres Kernehealing som en del af et forløb.
Det korte kernehealingsforløb er relevant for dig, som ønsker indledende og/opfølgende behandlinger i forbindelse med din kernehealing. Det kan også være aktuelt for dig, som har brug for nogle enkelte stabiliserende behandlinger før eller efter din kernehealing.

Det længere forløb er for dig, som ønsker at arbejde dybere med at forløse kerneskaderne i den dynamiske del af kernen, som er dannet fra 7 år og frem til nu.

  • Psykoterapi: Jeg bruger bestemte psykoterapeutiske metoder, som er særligt velegnede til at forløse gamle overbevisninger og indstillinger. Det giver plads til mere støttende overbevisninger og et mere nuanceret og frit livssyn.
  • Systemisk terapi: Det systemiske arbejde kan være yderst relevant og effektivt i en kernehealingsproces, særligt når der også ligger transgenerationelle traumer til grund for dine indstillinger og overbevisninger. Det at forløse disse traumer vil understøtte forløsningen af de kerneskader, som er tæt knyttet til din families hæmmende overbevisninger.
  • Healing: Jeg understøtter det psykoterapeutiske arbejde med intuitiv healing samt stabiliserende og stressforløsende healingsmetoder når det er relevant.

Forløb

Der er tre muligheder for individuelle forløb til reduceret pris.

  • Kernehealing + 3 individuelle behandlinger á 60 min.
  • Kernehealing + 6 individuelle behandlinger á 60 min.

Praktisk

Sessionerne foregår i mit lokale i Århus eller over Skype/telefon.

Lukket for kommentarer.