Individuel behandling

Individuelle sessioner

En healingssession foregår således, at vi har en indledende samtale omkring det, du gerne vil arbejde med. Dernæst sætter jeg den healing i gang, som er mest optimal til problematikken.
Jeg arbejder intuitivt, da mange af de problematikker vi har som mennesker er af så stor kompleksitet, at det kan være svært at gennemskue den præcise årsag og hermed den mest direkte vej til forandring. Ved at lade healingen foregå intuitivt giver det mulighed for at arbejde dybere og mere målrettet med den egentlige årsag til de aktuelle problematikker.

I praksis betyder det, at der heales på de indre blokeringer på alle niveauer, men i et tempo som er tilpasset dig. Ved at give intuitiv healing, sikrer man, at der altid sker en sund og optimal healing. Metoden er således både effektiv og meget sikker.

Der kan være forskellige grader af samtale under healingen, men der kan også være fuldstændigt ro, så du kan fordybe dig i processen.

Sessionen slutter med en opsamling og afrunding.

Praktisk

Alle healinger kan gives ved personligt fremmøde i min klinik i Århus, men den kan også gives som fjernhealing over fx Skype eller telefon.

Lukket for kommentarer.