Profil

IMG_3485Min professionelle baggrund

Psykoterapien er mit terapeutiske fundament. Jeg oplever, at den indsigt og psykologiske forståelse, som jeg har tilegnet mig igennem uddannelsen og det terapeutiske arbejde giver mig mulighed for at arbejde bevidst og målrettet med forskellige psykologiske retninger, mønstre, forsvarsmekanismer og lignende.

Mit psykoterapeutiske arbejde understøttes af en spirituel indgangsvinkel når det er relevant samt med et dybtgående arbejde med bevidsthed og energi. Igennem de spirituelle healeruddannelser, som jeg har taget, har jeg fundet redskaber, hvor energien er primær og hvor ord og samtale er en mindre vigtig del af forandringsarbejdet. Dette spirituelle udgangspunkt giver mig en kontakt til den universelle visdom og de frit tilgængelige ressourcer, der ligger her, sådan at jeg i mit terapeutiske arbejde får mulighed for at række et stykke ud over min personlige kapacitet og mine menneskelige evner og begrænsninger. Her kan jeg overgive mig til, at den højeste og bedste visdom eller kraft støtter og guider arbejdet og supplerer op om de kompetencer, som jeg har som menneske.
Jeg integrerer bevidsthedsarbejdet og healingsmetoderne i mit psykoterapeutiske arbejde med stor glæde og begejstring.

Min personlige baggrund

Allerede som teenager var jeg optaget af, hvad det egentlig ville sige at være menneske. I starten af tyverne udviklede jeg en spiseforstyrrelse, jeg har lidt af tilbagevendende depression, angst samt PTSD – så livet har været temmelig tungt og udfordrende for mig i mange år.
Min søgen efter at få det bedre førte mig gennem terapiforløb, uddannelser, kurser, workshops og meget andet, hvor jeg i starten ledte efter løsninger, lindring, forståelse og forløsning. Som jeg gradvist fik det bedre blev der plads til en mere lystbetonet søgen, hvor jeg har fulgt min nysgerrighed og på alle måder forsøgt at finde mig selv.
Der har været op- og nedture, og ofte har jeg ønsket mine problemer langt væk og drømt om et andet liv, nogle andre vilkår, andre egenskaber og et andet fundament, end det jeg var blevet givet.
Jeg har følt mig meget heldig med altid at møde gode, kompetente og kærlige mennesker lige når jeg havde mest brug for støtte og hjælp til forandring.
Et sted på vejen opdagede jeg dog, at min søgen og stræben havde båret frugt. Ikke nok med at jeg havde håndteret flere af de problemer, som oprindeligt fik mig til at søge i den indre verden, men jeg havde opnået mere end jeg nogensinde havde troet muligt.
Mit udgangspunkt var, at jeg gerne ville have det “bedre” end jeg havde det. I starten var mit eneste ønske at vågne op om morgenen og ikke have det rigtig, rigtig svært og skidt.
Ønsket om at få det “bedre” fik jeg opfyldt – og mere til. Bedre kontakt til mig selv på mange niveauer, gentagne og længerevarende stunder med glæde, forbundethed, harmoni, balance og kærlighed. Tilstande og følelser, som jeg ikke kunne forestille mig i min vildeste fantasi, da jeg begyndte min udviklingsrejse.

Det lyder stort, det var det også – og det er det stadig den dag i dag. For jeg ser mig selv være på vej og i dybere og dybere proces som dagene går.
En proces, som jeg regner med varer resten af livet. Eller som nærmere er selve livet, kan man måske sige. Et proces mod autenticitet og frihed.

Nu er jeg nået til et sted, hvor jeg føler, at mange af mine begrænsninger er blevet til livserfaring, styrke og dybde. Jeg har fået skabt et stabilt fundament inden i mig for at kunne tilbyde mennesker vejledning, hjælp og støtte til at kunne gå lettere gennem livets udfordringer og til at skabe den forandring, de ønsker sig i livet.

Lukket for kommentarer.