Hvad har du med dig fra din slægt?

Jeg arbejder med systemisk opstilling eller familieopstilling, som metoden også kaldes, hvor man arbejder med forløsning af transgenerationelle traumer – altså traumer fra slægten.
Jeg er et af de mennesker, som oplever at en del af min mission eller mit livsformål er at forløse mønstre eller traumer fra slægten.
Jeg fik den erkendelse da jeg var 21, da jeg skulle lave en øvelse på en daghøjskole, hvor jeg skulle mærke mig selv, min mor og min mormor. Jeg fik en tydelig erkendelse af, at der gik noget tungt i arv, og at det var min opgave at få det forløst i dette liv. Det har jeg så været optaget af lige siden.
Jeg er uddannet i at bruge metoden familieopstilling, og jeg har brugt det i individuelle behandlinger, jeg har deltaget i adskillige gruppeopstillinger, og i noget tid har jeg haft mit fokus på andre terapeutiske redskaber, så familieopstilling var gledet lidt i baggrunden. Men jeg har en god ven, som arbejder med famillieopstilling, som ofte minder mig om hvor kraftuldt et værktøj det er.
Så efter at have følt mig fastlåst i nogle helt gamle mønstre, er jeg i denne tid igen meget optaget af at undersøge mine egne personlige livstemaer og tilbagevendende problemstillinger gennem systemiske opstillinger.
Det begejstrer mig og forundrer mig hvor magiske, bevidsthedsskabende og forløsende disse opstillinger er, og derfor vil jeg gerne give muligheden videre til dig, der tror du kunne have gavn af denne form for behandling.

Indikationer på transgenerationelle traumer:
– Hvis du oplever at have et bestemt mønster, som altid har været der, dvs du har haft det sådan hele livet, og du ikke kan huske at det ikke har været sådan.
– Hvis du er hæmmet af bestemte følelser eller følelsesmæssige reaktioner, som du kan genkende fx fra din mor eller far og evt. også fra deres forældre.
– Hvis du har hæmmende overbevisninger fra din familie omkring hvordan det fx er at være menneske her i livet, hvorvidt du må tage din plads og være den du er, hvorvidt man må have succes og trives, hvordan er det at være mand/kvinde, hvordan er det at være i et parforhold osv.
– Intense følelsesmæssige tilstande eller kropsfornemmelser, som vi gentagne gange vågner med om morgenen stammer ofte fra vores system.
– Nogle af de spejlinger og reaktioner, som vi får fra vores omverden og vores medmennesker, som vi ikke kan relatere os til er ikke altid bare projektioner. De kan også være et udtryk for at vi er identificeret med nogen eller noget i vores system.

Hvis der fx har været eksklusion, løgn, bedrag/utroskab, aborter, psykisk sygdom, dødsfald, vold/overgreb krig/mord osv tilbage i slægten, så kan du, eller dine børn, bære en rest af dette. Det kan man ikke nødvendigvis altid identificere, forstå eller løse med sit sind, sin forståelse og sin bevidsthed.
Her kan systemisk terapi ofte give forløsning, erkendelser og frihed til at være sig selv.

Hvis du er interesseret i at prøve familieopstilling som en vej til at få arbejdet med dine tilbagevendende mønstre, så kan du få 2x 1½ time (eller 3×60 min.) for 1500 kr. hvis du bestiller den første tid inden 4.5.18

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.