Bliv din egen lykkes smed

De fleste kender nok udtrykket at nogle mennesker er født “under en heldig stjerne” – det er dem, der tilsyneladende er heldige hele livet igennem uden at gøre noget særlig for det.
Man kan på en måde godt sige at nogle er “født” mere heldige end andre – men det vil i så fald betyde at vi er født – og formodentligt i høj grad opdraget – til at få et “heldigt” mind-set.
Vores held afgøres nemlig af vores tanker og vores adfærd – og de fleste vil nok mene at vi selv har indflydelse på vores tanker og på vores adfærd.
Så det må betyde, at vi i virkeligheden selv har indflydelse på, om vi er heldige eller uheldige i livet.

Heldige mennesker skaber deres egen lykke gennem disse 4 basale principper:
1. De er gode til at opdage og skabe muligheder og tage chancer.
2. De er gode til at lytte til deres intuition, for lytter man til sin intuition eller mavefornemmelse, så tager man ofte den mest optimale – eller heldige – beslutning.
3. De har positive forventninger og skaber derfor positive selvopfyldende profetier.
4. De har en optimistisk indstilling, som giver en modstandskraft til at kunne transformere uheldige hændelser til heldige eller livsbekræftende oplevelser og erfaringer.

Jeg oplever selv altid at være meget “heldig” på bestemte livsområder – og knap så “heldig” på andre områder. Det kunne tyde på at jeg har støttende overbevisninger og adfærd på de områder, hvor jeg er heldig – og hæmmende overbevisninger og adfærd på de andre områder. Det må betyde at jeg med en vis indsats kan overføre mine kompetencer fra et livsområde til et andet, og hvis jeg samtidig får arbejdet med at forløse de negative og hæmmende overbevisninger, så skulle det gerne bliver lettere at ændre min adfærd og få et positivt mind-set.
Det synes jeg er en indsats værd, for det må være skønt og livsbekræftende som udgangspunkt altid at føle sig heldig og være i flow på de fleste livsområder.

Hvis du ønsker at arbejde med dit mind-set og din adfærd, for at blive mere “heldig” i dit liv, så kan du kontakte mig.

Jeg har selv beskrevet og oversat de 4 basale principper med udgangspunkt i nedenstående artikel, som jeg synes giver god inspiration og uddybning af ovenstående principper:
https://ideapod.com/people-always-lucky-follow-4-basic-principles-according-science/?utm_source=catalyst&utm_medium=link&utm_campaign=goalcast

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.