Anbefalinger

“Mit forløb hos startede som en redningsplanke hos dig og udviklede sig til en nødvendig selvudvikling. Jeg følte mig godt modtaget, min problemstilling blev taget seriøst og min skepsis blev stille og roligt gjort til skamme.
Du var varm, tålmodig og formåede at give mig stof til eftertanke. Jeg følte, at jeg bevægede mig på et tidspunkt, hvor jeg stod i stampe.
Tak fordi du fik pustet lidt liv i håbet om en bedre forståelse af mig selv.”

Anonym

 

“Jeg har pga. stress og depression modtaget healing og psykoterapi hos Marlene. Hun er virkelig dygtig.
Jeg modtog også en kernehealing. Jeg var meget imponeret og fascineret over, at hun kunne gå ind fortælle, hvilke overbevisninger jeg havde fået i min barndom. Jeg kendte dem alle. Marlene fortalte mig også, hvad jeg kom til verden med som udgangspunkt, mit sande jeg. Det var meget rørende, og det gav også bare rigtig meget mening i forhold til den jeg er, og de ting jeg har mødt i livet.

Den første effekt, jeg husker, var et par måneder efter kernehealingen, hvor jeg registrerer, at den ubehagelige klump eller knude der altid havde været i mit solar plexus var væk! Jeg tog mig selv i at gå og ”lede efter den”, og virkelig mærke efter, for det kunne jo ikke passe at den var væk, men det var den – og det er den!

Jeg har oplevet at alle mine overvisning er stået meget tydeligt frem, én efter én, og så er de ligesom blevet håndteret og har lagt sig et godt sted. Der er blevet plads til noget andet, og jeg ser mit sande jeg meget klarere nu, og jeg tør være det mere og mere, efterhånden som jeg bliver klar til det.

Efterfølgende har jeg modtaget nogle andre healinger af Marlene blandt andet via skype og der ”brænder” hun også virkelig igennem, så det virker i den grad også. Alt dette har givet mig adgang til min egen kraft som healer, og nu arbejder jeg selv med det!

Jeg vil til enhver tid ubetinget anbefale Marlene som healer og psykoterapeut.”
Tak for dig!

Niels Peter Petersen

 

“Jeg har gået i terapi ved Marlene pga. angst, manglende selvværd, negative tanker, og selvhad – jeg havde svært ved at finde ud af hvem jeg selv var.

Igennem samtaler, øvelser og ved at lære at mærke mig selv, er jeg nu blevet et helt menneske, der tør stå ved mig selv, kender mine værdier, mine behov og tør sige min mening og har derved fået et meget bedre liv.

Det har været et fantastisk forløb, som Marlene med omsorg, nærvær, forståelse og kærlighed har ført mig igennem.”

Dorthe

 

“Efter at have gået i et terapiforløb hos Marlene Solfred, vil jeg gerne give hende min bedste anbefaling.
Hun er en terapeut, der går i dybden med en, samtidig med at hun har nogle helt specielle teknikker til at komme helt ind under huden på en.
Marlene forstår også at holde en fast i de følelser, der kommer frem i terapiforløbet.
Jeg er bestemt kommet til at kende mig selv på en helt ny måde og kan meget bedre acceptere den person jeg er – og jeg forstår meget mere den måde, jeg har reageret på i forskellige forhold.
Hun får en til at finde sin egen ro og tro på sig selv, og jeg er altid gået derfra med fred i sjælen.”

Hanne Kristensen

 

“Det har været en spændende og givende tid siden min kernehealing. Først og fremmest har jeg genhørt sessionen og fået taget noter til. Det var en virkelig fin proces, hvor jeg i mit eget tempo kunne tage de mange ord ind. Det føles meget rigt og jeg blev endnu mere taknemmelig (og i øvrigt imponeret) af det du kan som kernehealer.

Analysen har sat ord på rigtig mange ting, som jeg har oplevet, og det har været med til en dybere forståelse og accept. Samtidig har det gjort mig endnu mere bevidst om de (uhensigtmæssige) mønstre og tankeformer, som derved lettere slipper. Resultatet – i hvert fald foreløbig 🙂 – er en endnu mere stabil kontakt til min Væren’s-del og en større glæde og tilfredshed i at være mig.”

Tom

 

“Der er mange ting, som jeg fik med fra kernehealingen hos dig. Når jeg nu lytter til lydfilen igen forbavser det mig, at dét, som faktisk har gjort størst indtryk på mig ikke var en bekræftelse af mine sår; men oplevelsen af at møde et møde et menneske, som mærker mig tydeligere end jeg er i stand til at mærke mig selv. For mig, som ikke rigtigt mærker følelser, er det forunderligt at opleve dig være i stand til at tydeliggøre dem og navigere i et følelseslandskab – og ikke mindst være i stand til at adskille dit fra mit. Det er beundringsværdigt.
Jeg følte mig godt tilpas hos dig, og det er tydeligt for mig, at du ud over dit åbne og imødekommende væsen også er en meget kompetent terapeut.  Tak for din nænsomhed i rummet.”

Bo

 

Jeg fik kernehealing af Marlene 6. juli 2016. Allerede det at høre Marlene sætte ord på det liv jeg havde de første 7 år, var emotionelt åbnende. Følelsen af at blive set i alt det, der var uhåndterligt for en lille pige, var et stort mirakel i sig selv.

Forklaringen på hvordan min kerne så ud før healingen, gav så god mening i forhold til, at der i mit tilfælde simpelthen har manglet en stor del. Følelsen af, at de manglende brikker i puslespillet nu dalede ned og faldt på plads, for tiden efter de første 7 år, gav mig en indre ro og fred i alt det svære.

Efterfølgende har jeg fået meget større forståelse for mine egne handlingsmønstre, derved formået at se på fortiden med mildere øjne. På det, mine tidlige omstændigheder har givet mig at jonglere med på vejen frem, og det jeg har budt mig selv.

Jeg er blevet i stand til at slippe skylden og skammen over at jeg ikke gjorde noget dengang for at ændre det der skete – for jeg var kun et barn. Jeg indlærte nogle frygtelig destruktive mønstre som jeg så selv i mange år frem blev ved med at gennemleve – fordi jeg ikke vidste bedre.
At se det i sammenhæng med at jeg var et barn der blev en forkvaklet voksen, gav mig så meget mening, forståelse og empati for mig selv, og i det lå der så meget frihed gemt, som efterhånden åbner sig mere og mere.

Jeg er godt på vej takket være min kerne er blevet helet, og kan nu gå fremad velvidende jeg nu har alt det med mig jeg har brug for, for at leve mit liv fuldt og helt.

Det har også indvirket på mit fundament i mig, jeg er ikke længere til forhandling, jeg er mig med alt det der er og alt det jeg vil blive. Udvikling for mig er en livslang romance.

Tak Marlene.

Christie Harper Søndergård

Lukket for kommentarer.