Kernehealing til børn

Hvorfor kerneheale et barn?

Barnets første 7 leveår har en grundlæggende betydning, fordi barnet er meget modtageligt og åbent for påvirkninger. Det er bl.a. fordi det autonome system, eller refleksområdet, er åbent for indlæring af sprog og motorik. Så når barnet får overvældende oplevelser, så lægger summen af disse påvirkninger sig ind i refleksområdet som kerneskader.

Det er meget individuelt, hvad der skal til, for at et barn får kerneskader. Oplevelser af voldsom karakter samt chok og traumer vil naturligvis ofte give kerneskader. Men et barn kan også få kerneskader, hvis det ikke bliver set, mødt og spejlet, eller hvis barnet oplever, at det ikke kan få lov til at være præcis som det er. Dette sker for alle børn i en eller anden grad, da det er en del af livets vilkår.

Kerneskader skaber blokeringer og overbevisninger, som giver barnet en begrænsende opfattelse af sig selv og verden omkring sig, og de forhindrer barnet i at kunne være sig selv fuldt og helt.
Kernehealing forløser de indtryk eller traumer, der har skadet barnets indre kerne i løbet af barndommen.
Således kan det at få en kernehealing påvirke dit barns selvudfoldelse i en positiv retning.

Hvornår kan barnet modtage en kerneheling?

Et barn kan modtage kernehealing indtil det er ca. 7 år gammelt. Grænsen ligger her, fordi det er i den alder, hvor refleksområdet lukker. Herefter vil barnet have så stor en selvbevidsthed, at det være for overvældende at skulle håndtere de følelser, som kommer op til overfladen, når kerneskaderne skal frigøres.

I alderen 7-21 (ca. og afhængigt af følelsesmæssig modenhed) kan man således ikke modtage en kernehealing. Men man kan modtage en pseudokernehealing i stedet. Den er dog ikke varig som en kernehealing.

Hvis dit barn er 7-8 år og du gerne vil bestille en kernehealing, så er det afgørende hvor modent dit barn er rent følelsesmæssigt. Hvis dit barn er rigtig god til at håndtere sine følelser, forstå sine følelser og udtrykke sine følelser, så vil hun/han sandsynligvis være for moden til en kernehealing.
Du kan naturligvis kontakte mig for en vurdering.

Sådan forløber en børnekernehealing

En børnekernehealing foregår som fjernhealing.  Børn kan nogle gange fornemme healingen ved at der foregår noget i dem – men de forstår ikke hvad det er, og de har som regel heller ikke brug for at vide det.

Derfor foregår healingen mens barnet er i trygge omgivelser og gerne optaget af leg, eller den kan gives mens barnet sover.

Børnekernehealing foregår uden den analyse, som man modtager som voksen.

Praktisk

Kernehealingen tager 2 timer og foregår ved, at jeg sætter healingen i gang på et aftalt tidspunkt.
Hvis du ønsker det, har vi en samtale på  20-30 min. i telefon eller på skype, hvor jeg vil give en kort beskrivelse af dit barns kerneskader, hvilke reaktioner der kan komme efter kernehealingen samt hvilken støtte, som dit barn kan få brug for. Her har du også mulighed for at stille spørgsmål.

Lukket for kommentarer.